Benvinguts/des!

Benvinguts/es a aquest Blog creat per a tots vosaltres. Sigueu lliures de disfrutar-lo i treure'n profit.

domingo, 20 de marzo de 2011

SPL-UGT us convida a la I Jornada de Sistema de Seguretat i Polítiques Públiques



Ens complau convidar-vos a la primera Jornada sobre Sistema de Seguretat i Polítiques Públiques que es realitzaran el pròxim dia 29 de març a la Sala de les Brigades Internacionals de l'edifici de la UGTa la Rambla Santa Mònica, 10 de Barcelona.
El motiu de la Jornada sobre Sistema de Seguretat i Polítiques Públiques s’emmarquen en la necessitat de generar un debat polític d’un nou model policial de forma global per a Catalunya i als grans municipis, com la ciutat de Barcelona, Hospitalet , així com la necessitat de plantejar un nou sistema de seguretat públic a tot el territori català, on la Policia Local (Guardia Urbana) desenvolupa un paper fonamental en el sistema de seguretat públic.

Es per això, la necessitat d’avançar cap a una policia integral que a més d’una policia de proximitat, assumeixi el rol que la ciutadania demana en seguretat ciutadana i policia judicial.

Aquest model policial ja està en marxa en altres policies locals de l’Estat i es fa necessari a uns grans municipis cosmopolites i multiculturals..
Per principis eficiència i d'eficàcia en la gestió pública (optimització de recursos humans, materials i econòmics).

Si estiguessiu interessats en assistir a aquesta jornada, us demanem confirmació d'assistència a l’adreça electrònica jafranco@catalunya.ugt.org abans del dia 23 de març

Atentament,



J.Antoni Franco

Responsable Sindicat de Policia Local-UGT de Catalunya 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.