Benvinguts/des!

Benvinguts/es a aquest Blog creat per a tots vosaltres. Sigueu lliures de disfrutar-lo i treure'n profit.

miércoles, 25 de mayo de 2011

Presentat escrit de denuncia per falta de personal



Companys/es,

Ens complau informar-vos que, des de fa un temps, els i les representants de les tres formacions sindicals existents a l'Ajuntament hem estat realitzant un seguit de reunions conjuntes amb l'objectiu de canalitzar esforços en totes aquelles problemàtiques greus que afecten el nostre col·lectiu. 

Des del SPL-UGT creiem fermament que la unió d'acció sindical és la via que més ens reforça i legitima alhora d'empendre accions de defensa de la nostra "Guàrdia". 

En aquest sentit hem marcat un full de ruta per tal de posar en coneixement als nostres gestors polítics  varies qüestions importants de les que detaquem  la greu falta de personal. Tenim ple convenciment que aquesta manca d'efectius és la base on s'assenten molts dels problemes diaris que patim. 

Per aquest motiu, el primer pas ha estat la redacció d'un escrit-denuncia que el passat dilluns dia 16 de maig de 2011 vem registrar a l'Ajuntament. Aquesta denuncia argumenta la situació que vivim actualment de manca de personal, les conseqüències negatives que això comporta i el fet que no es cobreixen places des de l'any 2007.

Els que volgeu llegir l'escrit podeu demanar-li a qualsevol delegat de referència o dirigir-vos als taulells d'anuncis sindicals on hi resten penjats.

Com sempre, restem a la vostra disposició!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.