Benvinguts/des!

Benvinguts/es a aquest Blog creat per a tots vosaltres. Sigueu lliures de disfrutar-lo i treure'n profit.

sábado, 28 de mayo de 2011

Canvi d'uniformitat???


Companys/es,

Arran de les moltes preguntes i "rumors" que ens feu arribar, arran d'un possible canvi d'uniformitat, us comuniquem que des del SPL-UGT es van impulsar, ara farà ja un any, diverses propostes a Prefectura en relació als tipus d'uniformitat existents a les Policies Locals del territori però com a conseqüència de l'entrada de ple en la crisi el projecte es va tornar temporalment inviable.

Des del SPL-UGT hem apostat i apostem per un canvi d'uniformitat per varis motius, entre els que en destaquem la operativitat, la comoditat i la unificació d'imatge de les Policies Locals.


Ara que l'interès sobre aquest assumpte ha retornat, totes les seccions sindicals representatives de la Guàrdia Urbana ens hem posat d'acord en realitzar una proposta conjunta orientada al nou tipus  d'uniformitat que s'està implantant a la majoria de municipis i que abandona l'ús de la camisa.

Per aquest motiu us informem que la Corporació ens han comunicat que ja s'han posat en contacte amb diverses empreses del sector i s'estan mirant diversos models. En relació a la proposta realitzada pels tres sindicats ens informen que l'han près en consideració.

D'altra banda informem que, tot i que a hores d'ara ja s'han vist  diversos models d'uniformitat, encara no se n'ha esollit cap.

En relació a quan s'incorporaria aquests canvi encara no ens han concretat cap data per tant preferim no fer hipòtesis ni crear falses expectatives.

Per qualsevol aclariment sobre aquest assumpte us convidem a dirigir-vos al vostre delegat de referència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.