Benvinguts/des!

Benvinguts/es a aquest Blog creat per a tots vosaltres. Sigueu lliures de disfrutar-lo i treure'n profit.

martes, 29 de noviembre de 2011

Presentades al·legacions als pressupostos municipals del 2012


La secció sinical de la UGT ha presentat al·legacions als pressupostos de l'Ajuntament per l'any 2012 ja que el Consistori no aclareix si han reservat una partida pressupostària específica pel deute que mantenen amb el seus treballadors.

Després d'escoltar la presentació dels pressupostos que es va fer al Ple municipal, on totes les seccions sindicals vam estar-hi presents,  no va quedar aclarit que es tingués en compte el deute.

L'objectiu d'aquset escrit es fer una esmena als pressupostos pel tal que aclareixin aquest punt i reservin la corresponent partida pressupostària.

Us mantindrem informats!!

domingo, 20 de noviembre de 2011

Presentat escrit d'argumentacions legals per a l'aplicació del bloc econòmic del conveni 2008-2011


Totes les seccions sindicals de l'Ajuntament de Cornellà s'han unit, en una nova mostra d'UNIÓ SINDICAL, al document d'argumentacions legals proposat per la secció sindical d'UGT el qual ha estat presentat al registre general.

Aquestes argumentacions legals realitzades pels serveis jurídics de la secció sindical de la UGT defensen la tesi de l'aplicabilitat del bloc econòmic del pacte de condicions 2008-2011 en base a la revalorització de llocs de treball.

Ara restem a l'espera de resposta per part del Consistori o en el seu defecte l'esgotament de la via administrativa.

Us mantindrem informats!
LA UNIÓ FA LA FORÇA

martes, 1 de noviembre de 2011

Nova secció de descomptes a l'afiliat/ada a la UGT de Catalunya







La web de la UGT de Catalunya estrena un nou apartat de descomptes a l'afiliat/ada. La secció té un nou disseny que facilita la navegació per les ofertes i amplia la gamma d'ofertes en línia, sempre amb preus especials per a les persones afiliades al sindicat. Per accedir-hi, clica.