Benvinguts/des!

Benvinguts/es a aquest Blog creat per a tots vosaltres. Sigueu lliures de disfrutar-lo i treure'n profit.

miércoles, 23 de febrero de 2011

CONCENTRACIÓ DE DELEGATS A PLAÇA SANT JAUME CONTRA LA NOVA RETALLADA DELS EMPLEATS PÚBLICS



Avui uns 500 delegats sindicals de UGT, CCOO, IAC s’han concentrat aquest dimecres durant més d’una hora davant el palau de la Generalitat per protestar contra la retallada indiscriminada del Govern en el sector dels empleats públics.
L’11 de gener, la Generalitat va aprovar un Decret que no renovarà als empleats públics que es jubilin, morin o estiguin de baixa, en el Decret també consta la no contractació de personal eventual per reforç d’aquest llocs vacants.
Els sindicats, ja van comunicar divendres passat que 20.000 treballadors del sector públic podrien quedar-se sense feina i van acusar al govern d’Artur Mas de degradar conscientment els serveis públics per poder-los privatitzar.
Els manifestants, han exigit al executiu que rectifiqui i que no apliqui aquesta nova retallada ja que de no fer-ho, serà impossible garantir uns serveis públics suficients per a tots els ciutadans.
La secretaria General de la FSP-UGT de Catalunya, Encarna Fernandez, ha considerat un èxit la concentració i ha anunciat que si el Govern no rectifica, hi haurà més mobilitzacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.