Benvinguts/des!

Benvinguts/es a aquest Blog creat per a tots vosaltres. Sigueu lliures de disfrutar-lo i treure'n profit.

miércoles, 2 de diciembre de 2009

Reunió amb CiU per tractar el tema de la jubilació anticipada de Policies Autonòmics i Locals




Valentín Anadón (SAP-UGT), Mª Elena Piguem (CiU), Elena Rivera (CiU) i Carlos Villalante (FSP-UGT) 

La Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya i el SAP-UGT han mantingut una reunió amb la Diputada al Parlament de Catalunya Elena Rivera i amb la Diputada al Congrés dels Diputats Maria Mercè Pigem per tractar sobre la reducció d’edat de jubilació de les policies autonòmiques i locals. 

Durant la reunió, tant la FSP-UGT com el SAP-UGT, vam informar a les representants del Grup Parlamentari de CiU, del nostre neguit al no have-se tingut en compte el col·lectiu de la Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra en la esmena als Pressupostos Generals de l’Estat que permetrà la jubilació de l’Erzaintza als 60 anys. 

Les dues Diputades ens van mostrar el seu interés per aquesta qüestió i ens van manifestar que CiU comparteix plenament la nostra reivindicació i que seguirà treballant per aconseguir aquesta reivindicació històrica dels Mossos d’Esquadra. 

Resultat d’aquesta reunió, CiU ha presentat al Senat, l’esmena als Pressupostos Generals de l’Estat, que en cas d’aprovar-se permetrà la jubilació dels Mossos d'Esquadra i dels Policies Forals de Navarra als 60 anys. 

Les Policies Locals som un col·lectiu una mica més complicat per la quantitat de diferents administracions locals de les quals depenem i que dificulta l'intelocució. Ens faria falta una normativa estatal i no uns Presupostos, que regulès la reducció d'edat de Jubilació i fos d'obligat compliment pels Ajuntaments. 

D'aprovar-se l'esmena, el resultat també es discriminatiu per a nosaltres però, no obstant, és un pas endavant pel nostre objectiu, la jubilació anticipada per a tots els Cossos i Forçes de Seguretat a l'Estat, incloses les Policies Locals.